Rvači Spartaka postali su vicešampioni su Srbije u rvanju grčko rimskim stilom na završnom turniru plej-ofa koji je održan u Zrenjaninu. 

Subotičani su u polufinalu pobedili Partizan iz Beograda da bi u finalu posle velike borbe bili poraženi od domaćina ekipe Proletera iz Zrenjanina sa 5:3   

Finale je obeležio veliki broj rvača, osvajača najvećih svetskih medalja u obe ekipe što je garantovao dobar i uzbudljiv meč. Kolompar je savladao mladog Bereca za početnu prednost Proletera, a onda su Subotičani okrenuli. Dimitrijević je iskoristio iskustvo u meču sa Miolskim, a onda je usledio okršaj dva svetska prvaka, Sebastijana Nađa i Mate Nemeš. Nađ je iskoristio napad Nemeša kako bi mu došao iza leđa i poveo sa 2:0. Nemeš je drugoj rundi imao šansu u parteru, ali je Nađ odbranio. Smanjio je Mate rezultat ali je Sebastijan na kraju izašao kao pobednik za vodstvo Spartaka od 2:1. Kako Ali Arsalan nije imao nikakvih poteškoća protiv Lečića, Subotičani su poveli sa 3:1. Zrenjaninci su na put ka pobedi krenuli preko Đukića koji nije dozvolio Čikošu da nastavi niz Spartaka. Krstin nije uspeo ništa protiv favorizovanog Viktora Nemeša, a potom je Datunašvili na poene savladao hrabrog Horvata koji se odlično suprostavio svetskom prvaku. Poslednji duel imali su teškaši, Spartaku je za odbranu titule bila potrebna pobeda Franjkovića tušem nad Kadžajom. Franjković je dobio prvu rundu, ali nije uspeo da u parteru poveća prednost, dok je druga runda donela minimalnu prednost Kadžaji, dovoljno za pobedu i titulu.

Spartak : Proleter 3:5

Pojedinačno,

  • 60 kg: David Berec – Sebastijan Kolompar 0:1 (prekid u drugoj rundi, tehnički tuš),
  • 67 kg: Perica Dimitrijević – Jovan Miolski 1:0 (3:0, 0:1),
  • 72 kg: Sebastijan Nađ – Mate Nemeš 1:0 (2:0, 0:1),
  • 77 kg: Ali Arsalan – Uroš Lečić 1:0 (prekid u prvoj rundi, tehnički tuš),
  • 82 kg: Norbert Čikoš – Branko Đukić 0:1 (0:2, 1:5),
  • 87 kg: Uroš Krstin – Viktor Nemeš 0:1 (prekid u prvoj rundi, tehnički tuš),
  • 97 kg: Sabolč Horvat – Zurabi Datunašvili 0:1 (0:1, 0:2),
  • 130 kg: Dejan Franjković – Mihail Kadžaja 0:1 (1:0, 0:2).