Proteklog vikenda rvači Spartaka su učestvovali na tri takmičenja, 19. februara na Kupu Srbije za rvače do 20 godina koji je održan u Somboru i dan kasnije u nedelju 20. februara na Kupu Srbije za mlade takmičare do 11 godina kao i na Memorijalnom turniru “Petar Cucić” za najmlađe članove kluba, rvače do 9 godina. 

Na Kupu Srbije U20 rvači Spartaka su osvojili 3 medalje. Najuspešniji su bili Krstin Uroš u kategoriji do 87 kg. i Kopunović Marko u kat. do 130kg osvajanjem zlatne medalje. Uspeh je upotpunio Mijušković Mihajlo u kategoriji do 97 kg koji je bio drugi. Peto mesto pripalo je Maksimović Mihajlu u kat do 97kg. 

Na Kupu Srbije takmičara do 11 godina, mladi Subotičani su osvojili dva prva mesta. Molnar Leon (kat. do 50kg) i Nemedi Leon (kat. 60kg). Na peto mesto plasirali su se Vuk Crnobranja (kat 28kg) i Ljubović Mate (kat 31kg.) Učestvovalo je ukupno 15 ekipa među kojima se Spartak našao na 6 mestu sa rezultatima svojih takmičara.  

Najmlađi rvači kluba dećaci do 9 godina učestvovali su na Memorijalnom turniru “Petar Cucić”. Najviše uspeha imao je Buljovčić Mihajlo osvajanjem trećeg mesta u kategoriji do 30 kg.