Evropsko prvenstvo u rvanju održano je u Budimpešti od 28. marta do 3. aprila na kojem su uspeh zabeležili rvači Spartaka. Novi član subotičkog kluba Ali Arsalan i kategoriji do 72 kg., osvojio je bronzanu medalju dok je Sebastiajan Nađ bio peti.

Nakon ubedljive pobede u osmini finala Arsalan je poražen u četvrtfinalu tesnim rezultatom 5:4 od novog evropskog prvaka mađara Roberta Atile, koji ga je zbog toga povukao u repesaž i borbu za bronzanu medalju. Arsalan je zatim savladao finca Peltokangasa sa 10:0, da bi u borbi za bronzanu medalju bio bolji od hrvata Pavela Puklaveca sa 6:1.

Sebastijan Nađ je kategoriji do 69 kg., u osmini finala pobedio takmičara iz Ukrajine Miroshnyka sa 4:0, da bi u četvrtfinalu poražen od takmičara iz Turske, novog evropskog prvaka, Murata Firata koji ga je povukao u repesaž gde je bolji od takmičara iz Albanije Abakarova, nakon čega je usledila borba za bronzanu medalju protiv Hasrata Jafarova. Sebastijan nije uspeo da trijumfuje te se bronzanom medaljom okitio rvač iz Azerbejdžana.

Ovim je nastavljen uspešan niz takmičara Spartaka na velikim takmičenjima.