Nakon osvajanja 23. ekipne titule prvaka države, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić napravi je svečani prijem za rukovodstvo, trenere i rvače RK Spartak, najtrofejnijeg subotičkog sportskog kolektiva. 

Gradonačelnik Bakić, istakao je kako su građani Subotice posebno ponosni na ovaj klub koji je od prvih uspeha, davne 1947. godine do danas, osvojio 36 medalja na svetskim i evropskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama što Rvački klub „Spartak“ svrstava među najtrofejnije sportske kolektive u svetu. Klub su proslavili Sreten Damnjanović, Momir Petković, Refik Memišević i naravno najtrofejniji rvač Srbije, Davor Štefanek. 

– Zapamtili smo šampione poput Boška Marinka, Sretena Damnjanovića i Senada Rizvanovića, a nova nada Spartaka je Sebastijan Nađ koji ostvaruje zapažene rezultate na evropskom i nacionalnom nivou. Njemu i svim takmičarima ovog velikog kluba Grad Subotica će biti uvek oslonac i podrška. Zajedno sa Sportskim savezom grada ćemo nastaviti da obezbeđujemo najbolje uslove za rad ovog dragocenog sportskog kolektiva – naglasio je Bakić.

Davor Štefanek je rekao da mu je ovo, zvanično, poslednja takmičarska godina i da će se u narednom periodu posvetiti sportskom radu i funkciji predsednika Sportskog saveza Srbije, na koju je nedavno izabran po drugi put. – Drago mi je što je Rvački klub Spartak posle četiri godine ponovo šampion naše zemlje. Iako od nas to niko nije tražio da se zahvalimo mi smo to uradili na najbolji način kako to dolikuje sportisti, osvajanjem ove zlatne medalje i pobedničkog pehara. Ovo je prilika da se zahvalim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ulaganjima u sport i ozbiljnom i strateškom odnosu naše države prema sportu, kao i gradu Subotici i gradonačelniku Stevanu Bakiću na podršci koju konstantno pružaju Rvačkom klubu Spartak-.

U znak zahvalnosti za sve što čini za Rvački klub „Spartak“, sportski direktor RK „Spartak“ Sreten Damnjanović, uručio je gradonačelniku Stevanu Bakiću zlatnu medalju osvojenu nedavno u Kanjiži, u finalu ekipnog prvenstva Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom.