Mladi rvači Spartaka su proteklog vikenda učestvovali na dva takmičenja. U Senti na Memorijalnom turniru “Nikola Vukov” i u Rumuniji u gradu Aradu na Međunarodnom turniru “Roman Codrean”

U subotu 24. septembra na Memorijalnom turniru u rvanju grčko rimskim stilom “Nikola Vukov” mladi Subotičani su osvojili 4 medalje od kojih dve zlatne i to Mijušković Nikole u kategoriji U-13 do 70kg. i Sente Dominika u kategoriji do 52 kilograma u konkurenciji dečaka do 15 godina. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Žarko Nenadić u kategoriji do 71 kg u U-17, dok je Nemedi Noel u kategoriji do 55 kilograma bio treći među rvačima do 11 godina.

Dan ranije u petak 23. septembra mladi rvači Spartaka učestvovali su na Međunarodnom turniru “Roman Codrean” u Rumuniji u gradu Aradu. Subotičani su se sa ovog takmičenja vratili sa tri medalje. Najuspešniji je bio Dragan Tankosić koji je među dečacima od 11 godina osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 27 kg. Bronzane medalje su osvojili Mihajlo Buljovčić među dečacima od 9 godina u kategoriji do 28kg. i Vuk Crnobranja među jedanaestogodišnjacima u kategoriji do 31 kg.