Takmičari Rvačkog kluba Spartak osvojili su dve zlatne medalje u rvanju grčko rimskim stilom na Svetskom prvenstvu koje se održava u Beogradu. Novi svetski prvaci su Sebastijan Nađ i Ali Arslan. 

Predsednik kluba Damir Šabić koji je bio uz naše rvače izuzetno je ponosan na svoje takmičare, koji su dostojno prezentovali najtrofejniji rvački klub i sportsku Suboticu.    

Sebastian Nađ je novi svetski prvak u kategoriji do 63 kilograma. U finalu je savladao Gruzijca Leri Abuladzea sa 3:1 a na putu do titule pobedio je u svih pet borbi. Prvo je savladao takmičara iz Alžira, zatim je bio bolji od Rumuna Razvana Arnauta da bi u četvrtfinalu pobedio Poghosyana iz Jermenije sa 4:0. U polufinalu je bio bolji od Azerbejdžanca Taleha Mammadova (5:0)  

Drugi svetski prvak član Spartaka je Ali Arsalan, naturalizovani Iranac koji je postao šampion u kategoriji do 72 kg. Arsalan je na putu do svetske titule započeo pobedom nad Ukrajincem  Andrii Kulyk sa 11:2, zatim je u osmini finala bio bolji od Mađara Roberta Atile (7:3). Za plasman među četvoro najboljih ubedljivo sa 9:0 pobedio je Kristupasa Sleiva iz Litvanije. U polufinalu je rvao najneizvesniji meč, sa 4:3 pobedio je Francuza Ibrahima Ghanema i obezbedio plasman u finale gde je sa ubedljivih 7:4 pobedio Ulvi Ganizadea iz Azerbejdžana.